OM OSS

Erfarenhet. Kvalité. Kärlek.

ERFARENHET

Med över två årtionden av dedikerad erfarenhet inom matlagning och catering är Catering Group din pålitliga partner för att skapa minnesvärda matupplevelser. Vår grundare, Mona Mossavi, har en passion för mat som sträcker sig över många kulturer och smaker, och hennes expertis är grunden för vårt företags framgång. Genom åren har vi förfinat våra färdigheter och utvecklat en djup förståelse för hur man skapar enastående mat som tillfredsställer både smaklökar och själar. Med varje evenemang vi caterar delar vi med stolthet vår långa historia av framgångsrika och minnesvärda matupplevelser med våra kunder.

Förberedelse
Servering
Råvaror
Alltid Färksa

KVALITÉ

På Catering Group kompromissar vi aldrig när det gäller kvalitet. Vi strävar alltid efter att använda de färskaste och högsta kvalitetsingredienserna i våra rätter för att säkerställa en utsökt smakupplevelse varje gång. Varje rätt är noggrant tillagad av våra skickliga kockar med omsorg och precision för att leverera enastående resultat som överträffar förväntningarna hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid presentationen av våra rätter och strävar alltid efter att skapa estetiskt tilltalande matupplevelser som tilltalar både ögat och gommen. Med Catering Group är du garanterad en kvalitetsupplevelse som du och dina gäster kommer att minnas länge.

KÄRLEK

På Catering Group är kärleken till maten och till våra kunder hjärtat och själen i allt vi gör. Vi tror på att mat inte bara är en måltid, utan en upplevelse som ska delas och uppskattas tillsammans med nära och kära. Varje rätt som vi skapar är ett uttryck för vår passion och omsorg för att skapa något enastående för dig och dina gäster att njuta av. Från den första kontakten till den sista gästen som går hem strävar vi efter att sprida glädje och lycka genom vårt arbete. Med Catering Group får du inte bara en matupplevelse, utan en kärleksfullt skapad stund av gemenskap och välmående.

Varje Moment Räknas
Noga Utvalt
IMG_8982

Mona

Grundare & Kock

Mona Mossavi är en erfaren kulinarisk entreprenör med en global passion för smaker och kulturell mångfald. Med över 20 års erfarenhet inom matvärlden har hon utvecklat en djup förståelse för olika kulinariska landskap och traditioner, vilket har format hennes unika tillvägagångssätt inom matlagning och gästfrihet.

Med en övertygelse om att mat är en källa till glädje och gemenskap, grundade Mona Catering Group med visionen att erbjuda sina kunder en minnesvärd matupplevelse vid varje tillfälle. Genom att kombinera sin passion för mångfald och kreativitet har hon och hennes team förvandlat vanliga tillställningar till extraordinära evenemang. För Mona handlar Catering Group inte bara om att leverera mat; det handlar om att skapa en atmosfär av delande och gemenskap genom varje måltid och varje tillfälle.

BEGÄR OFFERT